SOCIAL HOUSING – MILANO

competition

The simple and rational volume space set well with the need of flexibility of the accommodations. A parallelepiped suspended on top of the big structural gate that enclose the distribution of the vertical spaces. The main corridor that exist on every floor, is not just a distribution element, it also became a social space with the intent of re-propose the features of an ancient “milanese” dwelling.

Questo sito usa alcuni cookie per raccogliere dati in forma anonima. Proseguendo nella navigazione l'uso di questi viene accettato. Maggiori informazioni |

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi