LA VILLA A SCHIERA

interior design - residential

This project is a ray of light. A ribbon window became the element that characterized the interior design by creating a visual connection between the living room and the garden to give the illusion that the outside is hosted by the inside like if it was part of the interior. The natural day light lights up the dining table and highlight it as main element of the house as symbol of the family reunion.

Questo sito usa alcuni cookie per raccogliere dati in forma anonima. Proseguendo nella navigazione l'uso di questi viene accettato. Maggiori informazioni |

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi